1950lere dayanan uzun bir serüven.. Cennet mekan dedemiz Bedri Eyvaz’ın zamanında küçük bir köy olan Kadriye’de

(Diğer adıyla Akınlar Köyü) küçük bir fırın açmasıyla günümüze kadar tecrübesini katlayıp, kalitesini her geçen gün arttırarak

kendisini geliştirmiş bir firma. Akınlar Ekmek olarak bugün Kadriye, Belek ve Serik’te bulunan üç üretim tesisinde, kalite ve

sağlık standartlarından asla ödün vermeyip, hem günümüz teknolojisine ayak uydurmuş makine ve fırınlarımızda hem de

geleneksel yöntemler ile üretip borulu taş fırın ve has kara fırınlarımızda pişirdiğimiz ekmeklerimiz ve

diğer unlu mamüllerimiz ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.

Peki bunu nasıl yapıyoruz?

En büyük amacımız müşteri memnuniyeti, tutkumuz kalite.

Kalite standartlarında, daima hijyenik üç üretim tesisi, on adet servis aracımız ve kırk çalışma arkadaşımız ile işimizi disiplinli bir şekilde severek yapıyoruz.

İşte bu yüzden, sofraların ortak tadı; Akınlar Ekmek.